zname mk zname en
facebook flicker twitter

Фитолек МКР

Производите кои "Фитолек МКР" ДООЕЛ ги увезува од Република Бугарија може да се најдат во аптеките и продавници за здрава хранав во нашата земја.

Вашето здравје е најважно

Се надеваме дека овие производи ќе станат неизбежен дел од секојдневните грижи за вашето здравје, ви ја зајакнат вашата сила ,енергија и ја зголемат вашата самодовербата.

За Нас

Главниот бизнис на компанијата се состои во развој, увоз и дистрибуција на додатоци за храна кои содржат екстракти од лековити билки, витамини, минерали и други природни супстанции.

Цели на Фитолек МКР ДООЕЛ се:
  • Да ги задоволи максимално специфичните потреби и на најпрeбирливите македонски корисници на квалитетни и безбедни додатоци за храна.

  • Да обезбеди соодветни информации за улогата на фитотерапијата и нутритивна терапија во одржување на добро здравје и самодоверба, максимална ментална и физичка работоспособност и повисок животен тонус.

  • Да привлече за консултанти водечки доктори и фармацевти во областа на еколошките методи за одржување на добро здравје. Тие ќе им помагаат на нашите корисници со надлежните совети.

"Фитолек МКР" увезува од Реублика Бугарија производи на "USA laboratories" по нарачка на "Еко лабораторија" во сопственост на д-р Марјан Иванов основач на здраствениот хомеопатски центар "Фитолек" www.phytolek.com специјалист за внатрешни болести и еден од водечките лекари во областа на алтернативната медицина,фитотераијата и нутритивната терапија во Република Бугарија.

CV д-р Марјан Иванов - повеќе

facebook flicker twitter