zname mk zname en
facebook flicker twitter

Фитолек МКР

Производите кои "Фитолек МКР" ДООЕЛ ги увезува од Република Бугарија може да се најдат во аптеките и продавници за здрава хранав во нашата земја.

Вашето здравје е најважно

Се надеваме дека овие производи ќе станат неизбежен дел од секојдневните грижи за вашето здравје, ви ја зајакнат вашата сила ,енергија и ја зголемат вашата самодовербата.

     ПРИРОДНИ ДИЕТСКИ ПРОИЗВОДИ - 100% ПРИРОДНИ НЕ СОЗДАВААТ ЗАВИСНОСТ И НЕСАКАНИ ЕФЕКТИ

Наши Производи

Антистрес Kомплекс
60 капсули

Помага при проблеми кои се резултат на зголемена нервна напнатост стрес и депресија.
Ефикасен при вознемиреност и немирен сон.
100% природен, не создава зависност, нема несакани ефекти.
НОВА ФОРМУЛА со брзо дејство.

повеќе »

Глукозамин плус
60 капсули

Збогатена формула, помага на функцијата на локомоторниот апарат коски, зглобови, лигаменти, мускули.
Помага кај луге кои се занимаваат со физичка активност и спорт.

повеќе »

Здрава Простата
60 капсули

ПОЗДРАВO, ПОСРЕЌНO, ПОДОЛГO…
Помага кај бенигното зголемување на простата, предизвикувајќи зголемено уринирање
Природен диететски производ.

повеќе »

Вено-артериален комплекс
30/70 капсули

Помага на функцијата на кардиоваскуларниот систем и циркулацијата,
еластичноста и проодноста на крвните садови.
Помага при умствена и физичка исцрпеност, ја подобрува меморијата и дава енергија.
Природен диететски производ.

повеќе »

Антиалерго комплекс
60 капсули

Помага при алергии алергиска заштита на организмот, кај кожни, респираторни, цревно стомачни проблеми. Помага за одржуванје на здрава кожа коса и нокти.
100% природен,не создава зависност, нема несакани ефекти.
Природен диететски производ.

повеќе »

Имуно комплекс
30/70 капсули

Помага на енергетскиот и имунолошкиот систем, моќен антиоксидант помага на организмот за време на грипни состојби, вирусни и бактериски инфекции.
Природен диететски производ.

повеќе »

Енергија комплекс
45 капсули

Го овозможува вашиот активен животен стил.
Помага при промена на расположение,стрес, замор и општа слабост.
Помага при опоравување после тешки заболувања и операции.
Природен диететски додаток.

повеќе »

Максимум маж
45 капсули

Јачина,перформанси, виталност, стимуланс.
Високи перформанси за оние специјални моменти кога највеќе ви требаат.
Природен диететски производ.

повеќе »

facebook flicker twitter