zname mk zname en
facebook flicker twitter

Максимум маж фитолек

     ПРИРОДНИ ДИЕТСКИ ПРОИЗВОДИ - 100% ПРИРОДНИ НЕ СОЗДАВААТ ЗАВИСНОСТ И НЕСАКАНИ ЕФЕКТИ
СОСТАВ НА 1 КАПСУЛА:

екстракт од корејски жен шен-125мг., екстракт од јохимбе-250мг., екстракт од гинко билоба-50мг., вит.С-15мг., вит,Е-25ИУ,цинк-7,5мг., ниацин-5мг., селен-50мкг.

Корејски жен шен

"Коренот на животот" како што го нарекуваат во Азија,представува идеално природно тонизирачко средство.За разлика од другите биостимулатори,екстрактот од жен- шен ја зголемува човековата активност и работоспособност без да има странични ефектии без да го наруши сонот. Истовремено тој допринесува за подобрување на сексуалните функци и забавување на процесите на стареење.

Јохимбе

Екстракт од истоименоито дрво ја стимулира активноста на нервните зони во рбетниот мозок,одговорни за ерекција и полова активност.Ја зголемува продукцијата на тестостерон кај мажите,како и имунитетот ,умствената и физичката работоспособност. Д-рA.J.Riley"анализирајчи ги резултатите на испитувањата со екстрактот на јохимбе, доага до заклучок дека сега веке е возможно да 95% од мажите мажите со недоволна ерекција да си ги решат проблемите".

Гинко билоба

Екстрактот од лисјата на растението го оневозможува спазмот на артериите и ги успорува артериосклеротичните промени.На тој начин ја подобрува проодноста на крвните садови,гинко билоба го стимулира настапувањето на брза и продолжена ерекција.Освен тоа растението има исклучително висока антиоксидативна активност , приман подолго време го нормализира променливиот крвен притисок и ја подобрува циркулацијата.

Цинк

Овој микроелемент ја подобрува половата активност и е исклучително неопходен за нормално функционирање на простата.

Витамин С,вит.Е,и селен

Тие ги забавуваат максимално процесите на стареење и артериосклеротичните промени на аретериите,благодарение на моќниот антиодксидативен ефект .Стеснувањето на артериите кое настанува заради таложење на артериосклеротичните плаки по нивните ѕидови е една од основните причини за непотполната ерекција и за намалената потентност.

Ниацин(вит.В3)

Ниацинот игра важна улога во синтезата на женски и машки полови хормони.Ја подобруба кардиоваскуларната активност и го намалува нивото на холестерол и триглецириди во крвта.Ја зголемува енергијата во организмот, овозможувајки правилно искористување на хранителни субстанции.

Се корист за:

намалено либидо и потентност,намалена или непотполна ерекција,нарушена функција на простата,психиофизичко оптеретување,хроничен умор,стрес,нарушена циркулација,нестабилен висок или низок крвен притисок,склоност кон чести боледувања,престиој во загадена средина. Благодарение на уникатниот состав "МАКСИМУМ МАЖ ФИТОЛЕК"гарантира успех во исклучителните моменти,кога мажите се плашат најмногу ,без да предизвикат странични ефекти .Ова овозможува овој хранителен додаток да се користи секојдневно ,подолг временски период.

Препорачлива доза:

1-2 капсули дневно или спрема препорака од лекар.

facebook flicker twitter