zname mk zname en
facebook flicker twitter

ФИТОЛЕК МКР

За да бидеме здрави и успешни само треба да посакаме
и да научиме како да го постигнеме тоа


Антистрес комплекс

Природни диететски производи

Помага при проблеми кои се резултат на зголемена нервна напнатост стрес и депресија. Ефикасен при вознемиреност и немирен сон.

повеќе »

Глукозамин плус

Природни диететски производи

Збогатена формула, помага на функцијата на локомоторниот апарат коски, зглобови, лигаменти, мускули. Помага кај луге кои се занимаваат со физичка активност и спорт.

повеќе »

Здрава Простата

Природни диететски производи

Помага кај бенигното зголемување на простата, за подобрување на хормоналната рамнотежа кај мажи и за подобрување на сексуалната функција.

повеќе »

Вено-арт. комплекс

Природни диететски производи

Помага на функцијата на кардиоваскуларниот систем и циркулацијата, еластичноста и проодноста на крвните садови. Помага при умствена и физичка исцрпеност,

повеќе »

Антиалерго комплекс

Природни диететски производи

Помага при алергии алергиска заштита на организмот, кај кожни, респираторни, цревно стомачни проблеми. Помага за одржуванје на здрава кожа коса и нокти.

повеќе »

Имуно комплекс

Природни диететски производи

Помага на енергетскиот и имунолошкиот систем, моќен антиоксидант помага на организмот за време на грипни состојби, вирусни и бактериски инфекции.

повеќе »

Енергија комплекс

Природни диететски производи

МОЌЕН АНТИОКСИДАНС Помага при опоравување после тешки заболувања и операции. Го овозможува вашиот активен животен стил.

повеќе »

Максимум маж

Природни диететски производи

Јачина,перформанси, виталност, стимуланс. Високи перформанси за оние специјални моменти Кога највеќе ви требат.

повеќе »

facebook flicker twitter